Trapani til Favignana Ferge

Trapani Favignana fergeruten knytter Sicilia med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 19 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 55 min.

Det er 23 dag overfarter på Trapani Favignana ruten mellom Sicilia og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Trapani - Favignana Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 19 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trapani Favignana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trapani Favignana ruten er for en bil og 1 passasjer.

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er en av De egadiske øyer og ligger ut for Sicilias vestkyst. Favignana er forbundet til de andre egadiske øyer og til Trapani, noe som gjør øya lett å nå på grunn av nærheten dens til Trapani lufthavn.

Øya er populær blant turister, men har klart å bevare mye av sin avslappet livsstil og øy sjarme. Favignan er et deilig sted å besøke og her er det en vennlig atmosfære- Byens sentrum er forbesholdt forgjengere, og torgene dens er fylt med kaféer.