Pantelleria Island til Trapani Ferge

Pantelleria Island Trapani fergeruten knytter Pantelleria med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 45 min.

Det er 16 Uke overfarter på Pantelleria Island Trapani ruten mellom Pantelleria og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pantelleria Island - Trapani Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 9 Ukentlige Avganger 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pantelleria Island Trapani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pantelleria Island Trapani ruten er for en bil og 1 passasjer.

Pantelleria Island Guide

Den italienske øya Pantelleria ligger i Sicilia smug i Middelhavet, omkring 60 km øst for Tunisia og 100 km sørvest for Sicilia. Øyas terreng består av forrevne lavasteiner, dverg vinstokker og mudderbadene nør Bugebar. Øya er populær blant dykkere på grunn av sitt klare vann.

Det er fergeforbindelser til Trapani (Sicilia) og Mazara del Vallo.

Trapani Guide

Den italienske havnebyen Trapani ligger på den vestlige delen av Sicilia. Byen ble opprinnelig navngitt Drepanon og var et marked for forport for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Etter dette, ble det en romersk provins, men den største påvirkningen på byen var fra de tre århundrene under arabisk herredømme. Det er mange steder av interesse i byen, inkludert den middelalderske befestede fjellbyen Erice, Marsala, som er berømt for vinen sin, og det antikke greske området Selinunte. Et av de beste stedene å besøke, kanskje for en dag eller to, er de tre øyene fra Egadi øyene, som ligger like ut for kysten. To av øyene kan nås fra Trapani på bare en halv time.