Stromboli til Lipari Ferge

Stromboli Lipari fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 5 min.

Det er 26 Uke overfarter på Stromboli Lipari ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stromboli - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromboli Lipari ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.