Lampedusa til Linosa Ferge

Lampedusa Linosa fergeruten knytter De pelagiske øyer med De pelagiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 19 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t.

Det er 25 Uke overfarter på Lampedusa Linosa ruten mellom De pelagiske øyer og De pelagiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lampedusa - Linosa Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 19 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lampedusa Linosa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lampedusa Linosa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Lampedusa Guide

Den italienske øya Lampedusa ligger i Middelhavet og er den største av de Pelagiske øyer, og den sørligste delen av Italia. Øya ligger ca. 115 km fra den tunisiske kysten, 175 km fra Sicilia og 175 km fra Malta. Utover turisme, er øyas viktigste erhverv landbruk og fiskeri.

Gjennom århundre har øya vært bebodd av mange forskjellige nasjonaliteter, inkludert romene, arabene og grekene. Alle disse påvirkningene avspeiles i øyas arkitektur og kultur.

For turister er øya relativt stille og det perfekte reisemålet for en avslappende ferie. Mange besøkende er tiltrukket av øya nturlige skjønnhet, deilige strender og kyrstallklare, varme vann.

Det er en fergeforbindelser til Porto Empedocle, i nærheten av Argrigento, Sicilia.

Linosa Guide

Den italienske øya Linosa er en av de pelagiske øyer, som er plassert ut for Sicilias sørkyst. Øya er omkring 120 km vest av Gozo på Malta, 120 km sør av Pantelleria, 163 km sør av Sicilia og 165 km øst av Cape Mahida i Tunisia. Det nærmeste landet på øya er øya Lampedusa, som ligger omkring 40 km mot sør. En av øyas største attraksjoner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.