Vulcano til Milazzo Ferge

Vulcano Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 17 ganger daglig med en seiltid på omkring 45 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 21 dag overfarter på Vulcano Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 17 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vulcano Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.