Vibo Valentia til Milazzo Ferge

Vibo Valentia Milazzo fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vibo Valentia Milazzo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vibo Valentia - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vibo Valentia Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.