Favignana til Marsala Ferge

Favignana Marsala fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Favignana Marsala fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Favignana - Marsala Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Favignana Marsala priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er den største av de tre hovedøyene blant De Ægadiske Øyer. Øya ligger ca. 7 km vest for Sicilia, mellom Trapani og Marsala, og beskrives ofte som å ha form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stripe land som knytter de to "vinger" av øya. De to delene av øya har svært forskjellige karakteristika. Den østlige delen av øya er stort sett flat, mens den vestlige delen av øya har bretter, med Monte Santa Caterina den høyeste på 314 meter. På toppen av Monte Santa Vaterina ligger et fort, som opprinnelig ble etblert av sarasenene og brukes av den italienske hæren. Besøkende bør merke at fortet ikke er åpent for offentligheten. Selv om det er noen turist fasiliteter, virker øya karakter uendret, og reisende hit, er glade for å tilpasse seg den avslappende øy livsstil.

Favignana har gode, regelmessige fergeforbindelser til de andre øyene og Trapani og Marsala.