Lipari til Reggio Calabria Ferge

Lipari Reggio Calabria fergeruten knytter Æoliske Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Lipari Reggio Calabria fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lipari - Reggio Calabria Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lipari Reggio Calabria priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Lipari Guide

Den italienske øya Lipari er den største av De Æoliske Øyer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ut for den nordlige kysten av Sicilia. Lipari er en forholdvis liten øy, som måler knapp 40 kvadratkilometer. Den største byen på øya heter også Lipari, og det er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acqyacalda og Canneto. Lipari by er et deilig sted å gå en tur og har elegante byhus sammen med noen mer beskjedne hus på små pene gater. Det er mange suvenir butikker på øya og et godt utvalg av kaféer og restauranter som serverer god, lokal mat og drikke. Det er spor fra øyas historie på hele øya med greske graver. Dens mest imponerende attraksjon er nok slottet dens.

Lipari er den mest praktiske basen for besøk til de Æoliske Øyer. Det er raskferger fra Sicilia, som stopper her og massevis av båter og raskferger til de andre øyene.