Piran til Trieste Ferge

Piran Trieste fergeruten knytter Slovenia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 40 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Piran Trieste fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Piran - Trieste Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piran Trieste priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Piran Guide

Den slovenske byen Piran ligger ved Adriaterhavskysten. Etter å være blitt formet av den venetianske Republikken og Østri-Ungarn, er byens historiske monumenter forskjellige fra dem som finnes i andre deler av landet. Byens murer ble bygget for å beskytte den fra osmannene og mange deler av murerne forblir og er en populær attraksjon.

Beliggenden innen de gamle bymurene er sjarmerende smale gater, og på byens sentrale torg sitter en statue av Guiseppe Tartini, som nok er Piran mest berømte mann. Han var en komponist og en fiolinist som ble født i et hus en kort avstand fra plassen.

Det er fergeforbindelser til Venezia i Italia.

Trieste Guide

Den italienske byen Trieste ligger i utkanten av det nordøstlige Italia, tett på grensen til Slovenia, ved Adriaterhavskysten. Byen er en av landets mest unike med storslåtte bygninger komplett med neo-klassiske fasader. På tross av dette, overses byen often av besøkender som i stedet for velger å besøke andre italienske byer som har en mer etablert turist infrastruktur, slik som Venezia. Byen er et godt sted å være basert for å utforske denne delen av den italienske kysten, men selve byen har også en rekke turistattraksjoner, museer, gamle ruiner og noen deilige kaféer og restauranter. Mange av dens mest populære turistattraksjoner ligger i det middelalderske kvartalet i den gamle bydelen, og en attraksjon som er vanskelig å overse, er Basilica di San Silvestro, som sittr på toppen av Colle Capitolino bakken.