Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Trieste havn

 • Med bil

  Trieste ligger i nordøst Italia, nær grensen til Sloenia. Ta motorveien A4 fra Venice-Mestra eller motorvei A23 fra Tarvisio-Østerrike via Lisert avkjørsel. Følg skiltene til Sistiana-Strada-Corstiera, ta så rute SS14, en panoramisk vei som fører direkte til sentrum (18 km). Alternativt kan du ta Prosecco avkjørsel (rett etter tunenelen) og fortsett mot Vila Opicina. Fra kryss veier drei til høyre og fortsett mot havnen i Trieste.

 • Med tog

  Trieste togstasjon ligger i sentrum og har forbindelser til resten av landet.

 • Med buss

  Det er en busstasjon ved siden av togstasjonen. Fra togstasjonen, ta buss nr. 8. Det tar 20 minutter fra togstasjon til havn med buss.

 • Adresse

  3 Via Von Bruck, 34143, Trieste

 • Trieste Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Trieste før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Trieste Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Trieste Ferge servicer

Trieste Guide

Trieste Guide

Trieste er en havneby som ligger i det nordøstlige hjørne av Italia med ca. 205,374 innbyggere. Byen ligger på grensen til Slovenia og er hovedstaden i den selvstyrende region Friuli-Venezia Giulia og i provinsen Trieste. Trieste ble en del af keiserriket Østerrike i 1700 tallet og forble under østerriksk og østerriksk-ungarsk kontroll inntil 1918. Fra 1849 til 1918 var Trieste riksumiddelbar og sto dermed direkte under keiseren. Etter Italias nederlag i annen verdenskrig kom Trieste og området rundt om byen under de allierte kontrollen frem til 1954. Byen var dobbelmonarkiets største havn, men også senter for litteratur og musikk.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.