Marsala til Favignana Ferge

Marsala Favignana fergeruten knytter Sicilia med De egadiske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marsala Favignana fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marsala - Favignana Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marsala Favignana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er en av De egadiske øyer og ligger ut for Sicilias vestkyst. Favignana er forbundet til de andre egadiske øyer og til Trapani, noe som gjør øya lett å nå på grunn av nærheten dens til Trapani lufthavn.

Øya er populær blant turister, men har klart å bevare mye av sin avslappet livsstil og øy sjarme. Favignan er et deilig sted å besøke og her er det en vennlig atmosfære- Byens sentrum er forbesholdt forgjengere, og torgene dens er fylt med kaféer.