Levanzo til Marsala Ferge

Levanzo Marsala fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Levanzo Marsala fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Levanzo - Marsala Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Levanzo Marsala priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Levanzo Guide

Den lille italienske øya Levanzo er del av den egadiske øygruppen i Middelhavet, og ligger vest for øya Sicilia. Av de tre øyene som utgjøre De Egadiske Øyer, er Levanzo den minste (favigana er den største), og har omkring 450 innbyggere, hvorav mange bor omkring øyas havn. Den vakre lille havnen har en klynge av lyse firkantede bygninger. Øya har ikke et veinett, men det er et par spor, som bare firehjulstrekkere og esler kan bruke. Hovedattraksjonen, og kanskje den eneste attraksjonen, på øya er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Det er ikke mye å lage på øya, annet enn å slappe av, svømme, solbade og nyte øyas atmosfære.

Øya er bare omkring 20 minutter med rask båt fra Trapani. Det er flere fergeforbindelser daglig med den sicilianske byen og også med den større øya Favignana.