Panarea til Vibo Valentia Ferge

Panarea Vibo Valentia fergeruten knytter Æoliske Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Panarea Vibo Valentia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Panarea - Vibo Valentia Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Panarea Vibo Valentia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Panarea Guide

Øya Panarea ligger i den Lipariske øygruppe, som er plassert nord for Sicilia. Det er omkring 300 innbyggere på den lille øya, selv om dette tallet stiger om sommeren, når turister kommer. Øya, som er populær med berømtheter, har noen termiske kilder tett på landsbyen Punta di Peppre e Maria, som tiltrekker folk til øya. Stranden I Cala Junco ligger på den sørlige delen av øya, og det er adgang langs en sti som fører til stranden. Den annen stranden, Cala degli Zimmari, ligger langs veien fra det første. Andre strender på øya omfatter Lisca Bianca, Basiluzzo og Spinazzola.

Fra øyas lille havn er det ferger til Napoli og Milazzo.