Porec til Trieste Ferge

Porec Trieste fergeruten knytter Kroatia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porec Trieste fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porec - Trieste Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porec Trieste priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Porec Guide

Den kroatiske byen Porec ligger på den vestlige kysten av Istria halvøy. Porecs hjerte er havnen dens som er beskyttet mot havet av den lille øya Saint Nicholas. Byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1997, og dens største attraksjon er Euphrasian Basilica kirke, som er en samling av bygninger, som inkluderer døpefonten og bispegården. I byen er også noen bevarte romanske hus og fantastiske venetianske gotiske palasser.

Byen blir ofte valgt som Kroatias topp feriested av det nasjonale kroatiske turistkontor, som har hjulpet med å gjøre den til et populært feriemål.

Det er fergeforbindelser mellom Porec og Venezia i Italia.

Trieste Guide

Den italienske byen Trieste ligger i utkanten av det nordøstlige Italia, tett på grensen til Slovenia, ved Adriaterhavskysten. Byen er en av landets mest unike med storslåtte bygninger komplett med neo-klassiske fasader. På tross av dette, overses byen often av besøkender som i stedet for velger å besøke andre italienske byer som har en mer etablert turist infrastruktur, slik som Venezia. Byen er et godt sted å være basert for å utforske denne delen av den italienske kysten, men selve byen har også en rekke turistattraksjoner, museer, gamle ruiner og noen deilige kaféer og restauranter. Mange av dens mest populære turistattraksjoner ligger i det middelalderske kvartalet i den gamle bydelen, og en attraksjon som er vanskelig å overse, er Basilica di San Silvestro, som sittr på toppen av Colle Capitolino bakken.