Rovinj til Trieste Ferge

Rovinj Trieste fergeruten knytter Kroatia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rovinj Trieste fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rovinj - Trieste Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rovinj Trieste priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rovinj Guide

Den kroatiske by Rovinj ligger ved Adriaterhavskysten på den vestlige siden av Istria halvøy. Byen er en fiskehavn og et populært feriested. Den gamle bydelen, som sikre øya med en middelaldersk mur, har syv porter, hvorav tre fremdeles er i bruk i dag. Gjenstander som kan dateres tilbake til bronsealderen, er blitt funnet, selv om byen ikke riktig begynte å vokse inntil det 3. århundret. Rovinj er preget av smale hus og smale gater.

Havnen ligger tett på byens sentrum og tilbyr fergeoverfarter til Venezia i Italia. Seiltiden er ca. 3½ timer, når fergen stopper underveis i Porec, Pula eller Piran. Direkte overfarter til den italienske byen tar omkring 2 timer og 45 minutter. Fasiliteter i havnen inkluderer restauranter og noen butikker.

Trieste Guide

Den italienske byen Trieste ligger i utkanten av det nordøstlige Italia, tett på grensen til Slovenia, ved Adriaterhavskysten. Byen er en av landets mest unike med storslåtte bygninger komplett med neo-klassiske fasader. På tross av dette, overses byen often av besøkender som i stedet for velger å besøke andre italienske byer som har en mer etablert turist infrastruktur, slik som Venezia. Byen er et godt sted å være basert for å utforske denne delen av den italienske kysten, men selve byen har også en rekke turistattraksjoner, museer, gamle ruiner og noen deilige kaféer og restauranter. Mange av dens mest populære turistattraksjoner ligger i det middelalderske kvartalet i den gamle bydelen, og en attraksjon som er vanskelig å overse, er Basilica di San Silvestro, som sittr på toppen av Colle Capitolino bakken.