Marsala til Levanzo Ferge

Marsala Levanzo fergeruten knytter Sicilia med De egadiske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 50 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marsala Levanzo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marsala - Levanzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marsala Levanzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Levanzo Guide

Den italienske øya Levanzo er den minste av de tre egeiske øyene, og ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya har en befolkning på ca. 200, og en vakker liten havn som er omgitt av deilige bygninger, og her bo de fleste av innbyggene. Tradisjonelt var øyas økonomi sentrert omkring landbruk, men ikke mye landbruk finner stedi dag. Besøkender vil se tørre steinmurer som dividere tilgrodde marker, hus på fjellskråninger og begrenset landbruk for saueavl.
Øyas veinett er ikke-eksisterende og det er bare et par mudder spor som kan brukes av jeeper og muldyr, som er øyas transportmidler. Fiskeri er populært ut for øyas kyst og små fiskebåter kan leies. Det eneste riktige turiststedet på øya er Grotta del Gonovese, som er en grotte, som inneholder forhistorisk kunst. Hvis man har bruk for sol og avslapning, er Levanzo perfekt.