Vibo Valentia til Panarea Ferge

Vibo Valentia Panarea fergeruten knytter Italia med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vibo Valentia Panarea fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vibo Valentia - Panarea Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vibo Valentia Panarea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk øy som ligger ut for den nordøstlige kysten av øya Sicilia, og er den annen minste av de eoliske øyer, som er en gruppe av vulkanske øyer. Øya er populær blant turister som nyter strendene og den deilige naturen, og for en liten øy, er den overraskende velutstyrt. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenestene og fasiliteter ligger. Det er også en liten havn for lystbåter, skip og fiskefartøyer.

Blant øyas strender er Cala Junco, på den sørlige delen, som er tilgjengelig både fra vann og land langs en sti som fører til stranden. På vei til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strendene på øya, som er tilgjengelig på land.

Det er fergeforbindelser til Napoli og Milazzo.