Milazzo til Vibo Valentia Ferge

Milazzo Vibo Valentia fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Milazzo Vibo Valentia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Milazzo - Vibo Valentia Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Vibo Valentia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.