Marettimo til Marsala Ferge

Marettimo Marsala fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marettimo Marsala fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marettimo - Marsala Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marettimo Marsala priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den av de egadiske øyer som ligger i Middelhavet vest for Sicilia. Det er den nest største øya i gruppen, og har omkring 300 innbyggere som stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsesongen. Turisme, tradisjonelt håndverk og fiskeri er hode inntektskildene for øyas innbyggere. Under romertiden var øya en viktig observasjon punkt, noe som er grunnen til at Casa Romana eksitere. Derfra kunne passerende fartøyer iakttas, som rutene mellom Italia og Nord-Afrika og Italia og Spania passerte øya. Ved siden av Casa Romana ligger en restaurert bysantinsk-normanner kirke, som er et besøk verdt, samt et par imponerende grotter omkring øyas kyst. Det er også mange steder å svømme blant øyas krystallklare vann.

Marettimo er omkring 40 minutter med raskbåt fra Favignana og en time fra Trapani.