Reggio Calabria til Stromboli Ferge

Reggio Calabria Stromboli fergeruten knytter Italia med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Reggio Calabria Stromboli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Reggio Calabria - Stromboli Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Reggio Calabria Stromboli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Stromboli Guide

Den italienske øya Stromboli ligger ut for Sicilia i Tyrrenhavet og er en av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Besøkender til øya kan vandre de vakre gatene i dens største landsby og nyte den vakre utsikten eller nyte en seiltur til Sciara del Fuoco, som er en dyp svart lava arr ned på siden av vulkanen og er et godt sted å se Strombolis eksplosjoner, særlig etter mørkets frambrudd. Hvis man føler seg litt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se utbrudd tett på.

Noen ferger fra Sicilia og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan reisende skift på Lipari til en forbindende ferge.