Porto Vecchio til Nice Ferge

Porto Vecchio Nice fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Sardinia Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Vecchio Nice fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Vecchio - Nice Fergeselskaper

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Vecchio Nice priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Vecchio Nice ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Vecchio ligger i Corse-du-Sud i Frankrike på øya Korsika, omkring 65 km øst for Sartene. Den moderne byen, noen ganger kjent som ”St. Tropez” eller Korsika, er et populært reisemål, særlig for italienerne, og er det perfekte stedet for både avslapning og fest.

Hvis du ønsker ro, så ta ut til en av øyas avsides bukter eller opp i fjellene. En av de mange attraksjonene i Porto Vecchio er nærheten dens til den herlige Alta Rocca fjellrike region av Korsika.

Det er fergeforbindelser fra Porto Vecchio til Marseille og Toulon på det franske fastlandet.

Nice Guide

Den franske byen Nice er hovedstaden i Côte d'Azur og er et verdensberømt kosmopolitisk reisemål, som er perfekt for solelskere. Kystlinjen omkring byen er spektakulær og populær hele året rundt med sine varme og solrike solmåneder, og milde vintre. Mange besøkender velger å slappe av på en av de mange strendene eller svømme i det blå vannet ut for kysten. Det er mange strekninger av gratis strand, men det er også omkring 15 private strender, kalt ”lages concedee”, hvor liggestoler kan leies.

Et annet populært tidsfordriv i byen er, å ta en spasertur langs Promenade des Anglais, som daterer tilbake 200 år, og avgrenser mot Middelhavskysten. Det er mange vakre steder langs promenaden, som er ca. 6 km lang. Nices kystlinje er full av turistattraksjoner, og i nærheten er det også en rekke tiltalende Côte d'Azur byer. Tett på Nice er det også mange tradisjonelle provencalske landsbyer, som er fulle av karakter.