Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ajaccio havn

 • Med bil

  Ajaccio havn ligger på vestkysten av Korsika, nær Ajaccio sentrum. Kommende fra Bastia og sørlige Korsika, bør holde seg i venstre veibane og ta til venstre inn på Route d’Alata. Fortset direkte til Griffi torget og følg skilting til ’Gare Maritime’. Kommende fra Sanguinares skal følge strandpromenanden å Caserne Miolis o følg skiltene til ’Gare Maritime’.

 • Med tog

  SNCF og CDC gi togservice fra Ajaccio togstasjon. Stasjonen ligger kort avstand fra havnen, men taxi kan ta deg mellom de to. For mer informasjon, se Korsika togservicer nettside.

 • Adresse

  Ajaccio havn adresse: Gare Maritime: F - 20000 Ajaccio Avstand fra motorvei: 100 km Flyplass: 7 km Sentrum: 0-1 km Togstasjon: 0-1 km Strand: 2 km

 • Ajaccio Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ajaccio før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ajaccio Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ajaccio Ferge servicer

Ajaccio Guide

Ajaccio Guide

Ajaccio er beliggende på øyen Korsika og er øyens hovedby. Ajaccio ligger i en bred bukt og er fødestedet til Napoleon Bonaparte. Ajaccio er en blomstrende havneby og en del av den vakre bukten er omgitt av en imponerende promenade av trær, hvor både fastboende og turister går. Fra promenaden til senteret fører en sverm av små, trange gater til byens torg, hvor markedet hver dag byr på lokale produkter, som ost, vin, kaker og likører. Byen er full av historie, kultur og butikker, så det er noe for enhver smak. Ajaccio er sjarmerende og avslappende, men klarer også å være livlig, sporty og morsom.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.