Golfo Aranci til Savona Ferge

Golfo Aranci Savona fergeruten knytter Sardinia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Golfo Aranci Savona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Golfo Aranci - Savona Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 13 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Golfo Aranci Savona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Golfo Aranci Savona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øya Sardinia i Olbia – Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turiste rbesøker strendene på selve golfen, men byens strender er også vakre og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheten er øya Tavolara, som er en marine reserve, og den vakre Capo Coda Cavallo.

Det er fergeforbindelser til Italia med daglige ferger til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.

Savona Guide

Den provinsielle italienske byen Savona er en av de største havnene i Nord-Italia og ligger i Liguriaregionen, men dette er mer enn bare en inddustriell havneby. Savona ligger ved Middelhavskysten omkring 40 km vest for Genova og 150 km øst for Nice i i Frankrike. Det er en middelaldersk festning, kunstgalleri og katedraler i byen, som ligger side om side med fargestrålende kystnære hus. Selv om byen tiltrekker færre turister enn noen av naboene sine i Middelhavsområdet, kan den lett nås med bil, tog og ferge. Byens kystnære beliggenhet har hjulpet til at den er blitt en viktig havneby. Det er flere ferger og cruiseskip, som seiler fra Savona havn.