Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Savona havn

 • Med bil

  Fra Genoa motorvei ta avkjøring Albisola, drei til høyre og etter 800 m ta Aurelia Ovest mot Savona. Havnen er 3 km herfra og lett å finne. Fra Torino (motorvei Torino-Savona) eller vest av Liguria (eg. Fra Imperia), ta avkjøring Savona – Vado og følg direksjoner til sentrum og havnen.

 • Med tog

  Savona togstasjon er i Savona sentrum. For mer informasjon, se www.trenitalia.com.

 • Adresse

  Corso Roma, 9, 17025 Loano, Savone (Ligurie)

 • Savona Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Savona før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Savona Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Savona Ferge servicer

Savona Guide

Savona Guide

Savona er en kystby som ligger i provinsen av samme navn og faller under Liguria region i den nordlige delen av Italia. Byen har en lang og brutal fortid, delvis på grunn av sin nærhet til Genoa, som har sikret en fortsatt rivalisering mellom de to byene. Savona led også av bombeangrep under annen verdenskrig, og i dag er byen resultatet av gjenoppbygninger. På grunn av dette er Savona nå en av Italias største havnebyer og eksporterer mange produkter til både Storbritannia og Amerika. Vekk fra havnen kan man se mye av det gamle senter som fortsatt står. Hovedfokus er det imponerende Priamár Festning.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.