Golfo Aranci til Toulon Ferge

Golfo Aranci Toulon fergeruten knytter Sardinia med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Golfo Aranci Toulon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Golfo Aranci - Toulon Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 19 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Golfo Aranci Toulon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Golfo Aranci Toulon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øya Sardinia i Olbia – Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turiste rbesøker strendene på selve golfen, men byens strender er også vakre og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheten er øya Tavolara, som er en marine reserve, og den vakre Capo Coda Cavallo.

Det er fergeforbindelser til Italia med daglige ferger til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger på bredden av Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provende. Byen ligger omkring en steinete bukt i le fra klippen ”faron”, som er kronet av gamle festningsverker. På grunn av dens beskyttet posijon, har byens havn utviklet seg til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåter. Besøkender til byen kan nyte å slentre rundt i den gamle bydelen, som har en rekke restaurerte bygninger og smale gater med butikker og kaféer. En populær attraksjon i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbake i tiden av Henrik IV og ble innviet i 1680.