Ciutadella til Toulon Ferge

Ciutadella Toulon fergeruten knytter Menorca med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ciutadella Toulon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ciutadella - Toulon Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 12 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ciutadella Toulon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ciutadella Toulon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i den vestlige del av Menorca på Balearene i Spania. Det er den gamle hovedstaden på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fylt med palasser, kirker og festninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palasset for den arabiske guvernøren og senere tjente som et kongelig palass. Det er mange strender og vakre små bukter en kort avstand fra byen.

Selv om det ikke lengre er øyas hovedstad, har Ciutadella bevart sin religiøse betydning på øya. Festivalen av Saint John, skythelgenen dens, faller hvert år den 23. og 24. juni. Dessuten ligger Menorca katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet av en eldre moske.

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger på bredden av Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provende. Byen ligger omkring en steinete bukt i le fra klippen ”faron”, som er kronet av gamle festningsverker. På grunn av dens beskyttet posijon, har byens havn utviklet seg til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåter. Besøkender til byen kan nyte å slentre rundt i den gamle bydelen, som har en rekke restaurerte bygninger og smale gater med butikker og kaféer. En populær attraksjon i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbake i tiden av Henrik IV og ble innviet i 1680.