Savona til Bastia Ferge

Savona Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Savona Bastia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Savona - Bastia Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 3 Daglige Avganger 6 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Savona Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Savona Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Savona Bastia Ferge anmeldelser

 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  'Anders' reiste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Savona til Bastia "

  Kaotisk, men god opplevelse. Ikke så organisert og ren som SNCMs skip, men tonnevis av fasiliteter, mer personale, mange bar og steder å spise, barne ting og gratis ting. Vil bruke Corsica fra nå av.

  'Anonym' reiste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "For kaldt"

  Rolig overfart, hjelpsomt personale, men vil anbefale dere å ha en høyere temperatur. Det var virkelig altfor kaldt.

  'Guido' reiste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Les mer Les mindre
 • "Reise til/fra Korsika"

  Savona – Bastia tur var en natte avgang på omkring 10 timer. Lugaren, som vi opprinnelig booket, hadde ingen utsikt, så måtte betale for oppgradering, men det var prisen verdt. Før vi gikk i seng spiste vi middag på en av restaurantene, som var fin med hensyn til kvalitet og pris, og tjenerne gjorde det godt stykke arbeid. Den neste dagen ankom vi avslappet, etter en god nattesøvn og frokost. Turen tilbake var en rask dagsferge, som avgikk like etter lunsj. Vi hadde pullman seter til denne, men til skuffelsen vår, lå de midt på skipet uten noen utsikt, slik at vi fant en plass i en av de mange bar og restauranter. Til syvende og sist, var denne likeså behagelig for den 5 timenes seiltur, som våre booket seter.

  'Anonym' reiste på Savona Bastia ruten med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Les mer Les mindre

Savona Guide

Den italienske byen Savona ligger i den nordlige italienske regionen Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er dominert av jernindustrien dens, og byenhadde en gang mange jernverk og støperi, skipsbygning og ingeniør butikker.

Det er mange ting å se i byen og dens middelalderske sentrum er et besøk verdt. Baroque Cathedral di Signora Assunta har klarte å overleve ødeleggelsen av genovesiske krefter i det 16. århundret. Festningen bevokter et par skulptur museer og Civico Storico Archeologico, som utstiller arkeplogiske funn.

Corsica Ferries tilbyr en ukentlig fergeforbindelser fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Seiltiden er ca. 3 timer for alle destinasjoner.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).