Savona til Bastia Ferge

Savona Bastia fergeruten knytter Italia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Savona Bastia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Savona - Bastia Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Savona Bastia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Savona Bastia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Savona Guide

Den italienske byen Savona ligger i den nordlige italienske regionen Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er dominert av jernindustrien dens, og byenhadde en gang mange jernverk og støperi, skipsbygning og ingeniør butikker.

Det er mange ting å se i byen og dens middelalderske sentrum er et besøk verdt. Baroque Cathedral di Signora Assunta har klarte å overleve ødeleggelsen av genovesiske krefter i det 16. århundret. Festningen bevokter et par skulptur museer og Civico Storico Archeologico, som utstiller arkeplogiske funn.

Corsica Ferries tilbyr en ukentlig fergeforbindelser fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Seiltiden er ca. 3 timer for alle destinasjoner.

Bastia Guide

Bastia ligger på østkysten av Korsika mot Italia med utsikt mot den toskanske skjærgården. Bastia er den nest største byen på øya. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvøy med flere genovesiske tårn og et stort naturreservat som er populært blant turgåere. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i den sørlige delen av byen og er et populært sted for å gå en tur og se de slitte bygningene som ligger rundt fiskehavnen, som minner deg litt om de du kan se i Venezia. Fra havnen kan du gå gjennom ‘Romieu hagen’ som vil ta deg til festninga over havna, som er den opprinnelige genovesiske byen. Denne delen var beskyttet av murvegger og ble bygget på 1400-tallet og inkluderer Porte Louis XVI som er hvor du går inn til festninga.

Frå Bastia er det fergetjenester til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).