Savona til Ile Rousse Ferge

Savona Ile Rousse fergeruten knytter Italia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Savona Ile Rousse fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Savona - Ile Rousse Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Savona Ile Rousse priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Savona Ile Rousse ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Savona Guide

Den italienske byen Savona ligger i den nordlige italienske regionen Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er dominert av jernindustrien dens, og byenhadde en gang mange jernverk og støperi, skipsbygning og ingeniør butikker.

Det er mange ting å se i byen og dens middelalderske sentrum er et besøk verdt. Baroque Cathedral di Signora Assunta har klarte å overleve ødeleggelsen av genovesiske krefter i det 16. århundret. Festningen bevokter et par skulptur museer og Civico Storico Archeologico, som utstiller arkeplogiske funn.

Corsica Ferries tilbyr en ukentlig fergeforbindelser fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Seiltiden er ca. 3 timer for alle destinasjoner.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en vakker bukt i Balagne region på den nordvestlige delen av Korsika og har deilige hvite sandstrender. Byen er et av områdets beste steder å besøke og bortsett fra strendene dens, er den omgitt av vakre bretter og fjell. Gatene i den gamle byen er oppkalt etter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til å være plassert omkring byens sentrale torg, Place Paoli.

For den beste utsikten over byen, kan man gå nord til Ile de la Peitra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vakttårn, som er populær blant besøkender.

Landsbyen Monticello ligger tett på Ile Rousse, og her kan man finne oliventrær, sjarmerende små gater, gamle bygninger, imponerende hus, kapell, arkeologiske utgravninger og vandrestier. Landsbyen byr også på et av de vakreste utsiktspunktene på Korsika.