Alcudia til Toulon Ferge

Alcudia Toulon fergeruten knytter Mallorca med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Alcudia Toulon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alcudia - Toulon Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alcudia Toulon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alcudia Toulon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger på bredden av Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provende. Byen ligger omkring en steinete bukt i le fra klippen ”faron”, som er kronet av gamle festningsverker. På grunn av dens beskyttet posijon, har byens havn utviklet seg til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåter. Besøkender til byen kan nyte å slentre rundt i den gamle bydelen, som har en rekke restaurerte bygninger og smale gater med butikker og kaféer. En populær attraksjon i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbake i tiden av Henrik IV og ble innviet i 1680.