Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Santa Teresa di Gallura havn

 • Med bil

  Santa Teresa di Gallura ligger på nordspissen av øya Sardinia. Fra Porto Torres ta ’the parkway’ som går gjennom den nordlige del av øya. Fra Olbia ta SS125 og følg skiltene til Arzachena – Palau. Ved veiskillet mot Palau, ta venstre til Santa Teresa di Gallura og følg veien i 23 km. Fra Cagliari, ta SS131 til Sassari. Før du kommer til sentrum, ta exit ’Sassari Dolce Latte’ og følg retning ’Plata Mona-Castelsardo’ som fører til Porto Torres – Santa Teresea kystveien.

 • Med tog

  Det er ingen togstasjon i Santa Teresa di Gallura. Nærmeste togstasjon er i Palau. For mer informasjon, se Trenitalia nettside.

 • Adresse

  Località Terravecchia, Santa Teresa Gallura, Sardinia 07028

 • Santa Teresa di Gallura Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Santa Teresa di Gallura før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Santa Teresa di Gallura Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Santa Teresa di Gallura Ferge servicer

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa di Gallura Guide

Byen ligger på kapp med utsikt over Bonifacio Strædet. Kystbyen Santa Teresa di Gallura har et velordnet bysentrum med regelmessige veier, som går tilbake til grunnleggelsen i 1808. I de siste tiårene har dette fiskeværet omdannet seg til en sjarmerende kystby som tiltrekker tusen av turister hvert år. Byen er kjent for sin ekstraordinære kyststrekning av vakre strender.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.