Civitavecchia til Arbatax Ferge

Civitavecchia Arbatax fergeruten knytter Roma med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Civitavecchia Arbatax fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Civitavecchia - Arbatax Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Civitavecchia Arbatax priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Civitavecchia Arbatax ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det sentrale Italia, ca. 80 km nordvest for Roma. Det arkeologiske museet i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundret. Bygningen ble opprinnelig bygget for at huse hovedkvarter for den pavelig garnison. I museet kan man se arkeologiske funn fra byen Centumcellae (det gamle navnet for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplass vil man også finne en anden interessant attraksjon. Katedralen dedikert til San Francs av Assisi ble bygget over en kurke som allerede eksisterte, og som de fransiskanske fedrene hadde budsjett på konsesjon av pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet av to moller og en bølgebryter, har fergeforbindelser til blant annet Sicilia, Sardinia og Tunesia.

Arbatax Guide

Den italienske byen Arbatax ligger på øya Sicilia og er omgitt av en storslått rekke av fjell, som er øyas høyeste. Beliggende ved siden av byens havn er et tårn fra det 17. århundret. I den sørlige delen av neset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse stedene, sammen med mange andre beliggende innenlands, gir besøkender mange ting å utforske både i byen og det omkringliggende området.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ordet for ”det 14 tårn” som kan være en henvisning til det vakttårnet som ble bygget av de spansker for å beskytte byen mot angrep.

Fra Arbatax havn er det fergeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.