Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Arbatax havn

 • Med bil

  Arbatax ligger på sørsiden av Sardinia, ca. 5 km fra Tortoli. Du kan komme til Tortoli fra Olbia ved at kjøre sør for SS 131 motorvei mot Dorgali og følg skiltene.

 • Med buss

  Arst Bus Service (Azienda Regionale sarda Trasporti) kjører gjennom de fæeste større byer i Sardinia. Se Arst Sardegna nettside for mer informasjon.

 • Adresse

  Piazzale Scogli Rossi I 08041 Arbatax, Sardinia

 • Arbatax Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Arbatax før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Arbatax Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Arbatax Ferge servicer

Arbatax Guide

Arbatax Guide

Arbatax er en liten havn som ligger i Ogliastra regionen. Sentrum av den lille byen stiger fra bunden av Cap Bella Vista – et territorium beriket med middelhavet pur og kjent for sin karakteristiske røde stein. En sann eksplosjon av farger skjer i kilden med konstrasten av nes og rev, strandens hvit sand og klart vann. En naturlig ramme for dette panorama av de omkringliggende fjellene, som er de høyeste på øyen. Fra Abatax havn er det ferger til Civitavecchis, Fiumbino og Genoa.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.