Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Cagliari havn

 • Med bil

  Cagliari er lett tilgjengelig og er godt skiltet overalt i Sardinia. Hovedveier i Sardinia er 125 (Orientale sarda Palau), 131 (Carlo Felice motorvei fra Porto Torres) og 130 (iglesiente motorvei fra Iglesias). Cagliari havnen er skiltet når du er i nærheten av sentrum.

 • Med tog

  Cagliari togstasjon kan nås fra Olbia og Porto Torres. For mer informashon, se Trenitalia nettside.

 • Med buss

  Arst Bus Service (Azienda Regionale sarda Trasporti) går gjennom de fleste større byer i Sardinia. Se Arst Sardegna for mer informasjon.

 • Adresse

  Molo Sanità Porto di Cagliari 09123 Cagliari, Sardinia

 • Cagliari Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cagliari før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cagliari Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Cagliari Ferge servicer

Cagliari Guide

Cagliari Guide

Cagliari er Sardinias hovedstad og øyas største by og byr både på historie og severdigheter og en moderne atmosfære. Byen ble bygget på syv bretter og stammer helt tilbake fra før fønisk-punisk tid. I mange århundre var havnen i Cagliari den viktigste adgangen til øya, hvor mange folkeferd og kulturer kom til. Området ved havnen som kalles Marina, er et populært møtested på grunn av de mange restaurantene, kaféer, bar og matsteder. Ikke langt herfra ligger Poetto strand, som er en av de vakreste strendene på Sardinia, og som tiltrekker både lokale innbyggere og turister. Cagliari er adgangsporten til Sardinia og herfra er hele øya innen rekkevidde. Man kan utforske Sardinia i bil, men øya er også ideell for reisende som gjerne vil være aktive; gåturer, vandring, fiskeri og ridning. De mange strendene er for dem som ønsker en avslappet ferie eller dem som gjerne vil seile, surfe, dykke eller snorkle.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.