Palermo til Cagliari Ferge

Palermo Cagliari fergeruten knytter Sicilia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grimaldi Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 timer 30 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t 1 minutt.

Det er 3 Uke overfarter på Palermo Cagliari ruten mellom Sicilia og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Palermo - Cagliari Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 13 t 30 min
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Cagliari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Cagliari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bukten (Golfo degli Angeli) på den italienske øya Sardinia. Byen ble bygget på syv bretter, som identifiserer dens forhistoriske kvarter. Byens 13 km lange kyststrekning har en rekke strender, hvorav Poetto nok er den mest populære, og en rekke restauranter og bar. Cagliari kan spore historien sin tilbake til det 7. århundret, da den ble grunnlagt av fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger som avspeiler historien dens.

En populær turistattraksjon i byen er slottet som står over byen. Cagliari er en grønn by og har en rekke offentlige hager, som besøkender kan nyte. Monte Urpinu Park ligger på en brett, dekket av trær, og er nok den mest skogkledde av byens parker. I byen er også parken San michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Det er fergeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.