Napoli til Cagliari Ferge

Napoli Cagliari fergeruten knytter Italia med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Napoli Cagliari fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Napoli - Cagliari Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 3 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Cagliari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Cagliari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bukten (Golfo degli Angeli) på den italienske øya Sardinia. Byen ble bygget på syv bretter, som identifiserer dens forhistoriske kvarter. Byens 13 km lange kyststrekning har en rekke strender, hvorav Poetto nok er den mest populære, og en rekke restauranter og bar. Cagliari kan spore historien sin tilbake til det 7. århundret, da den ble grunnlagt av fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger som avspeiler historien dens.

En populær turistattraksjon i byen er slottet som står over byen. Cagliari er en grønn by og har en rekke offentlige hager, som besøkender kan nyte. Monte Urpinu Park ligger på en brett, dekket av trær, og er nok den mest skogkledde av byens parker. I byen er også parken San michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Det er fergeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.