Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Sardinia

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Italia til Sardinia. Det er 5 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Piombino til Golfo Aranci & Olbia, Genoa til Olbia & Porto Torres, Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Piombino til Golfo Aranci & Olbia, Civitavecchia til Olbia , Arbatax, Cagliari & Porto Torres, Genoa til Olbia & Porto Torres, Civitavecchia til Olbia , Arbatax, Cagliari & Porto Torres, Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Civitavecchia til Olbia , Arbatax, Cagliari & Porto Torres & Napoli til Cagliari .

Den raskeste ruten mellom Italia og Sardinia er Piombino til Olbia med en seiltid på ca. 5 timer 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Italia Sardinia kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Sardinia:

Sardinia er en italiensk øy, som er den nest største øya i Middelhavet. Øya ligger sør for Korsika.

Sardinia er en øy med noen av Middelhavets mest forførende hvite sandstrender og turkisblått hav, men uten støy og stress fra det italienske fastlandet. Selv vekk fra kysten, er landskapet fantastisk med skogkledde fjelltoppe, deilige daler og glade kveg og får.