Korfu til Ancona Ferge

Korfu Ancona fergeruten knytter Joniske øyer med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 19 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t.

Det er 4 Uke overfarter på Korfu Ancona ruten mellom Joniske øyer og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Korfu - Ancona Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 19 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Korfu Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Korfu Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu er den nest største av de Joniske øyene. Øyas største by er også kalt Korfu, og er hjemstedet for det joniske universitet. Øya er populær blant turister, som kommer her for å nyte de gode strendene og det milde middelhavsklimaet. Korfu er en overraskende grønn øy, særlig sammenlignet med de andre greske øyer. Varme somre kombinert med regnskyll om vinteren, skaper en frodig vegetasjon, som er dominert av over 2 millioner oliventrær.

Korfu by er Venezia og Napoli, med et streif av Frankrike og mer enn et streif av England. En labyrint av smale gater i byen er dominert av festningen fra det 16. århundret, som er verdt å utforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sannsynligvis finne et gammelt kapell eller pale, eller kanskje en hemmelig hage. I de samle gatene av Liston, finner man små butikker som selger alt det man kan forestille seg.

Øyas havn tilbyr fergeforbindelser til en rekke destinasjoner med størstedelen til de greske fastlandet.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.