Korfu
Venezia
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Korfu til Venezia Ferge

Korfu Venezia fergeruten knytter Joniske øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 24 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Korfu Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Korfu til Venezia Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Joniske øyer til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Korfu til Venezia?

Fergetiden fra Korfu til Venezia er omtrent 24h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Korfu og Venezia?

Det er 1 fergeoperatører for Korfu til Venezia, og dette er
  • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Korfu til Venezia?

Bestill ferger fra Korfu til Venezia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Korfu til Venezia?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Korfu til Venezia med
  • Anek Superfast

Kan du ta med bilen din på fergen fra Korfu til Venezia?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Korfu til Venezia med
  • Anek Superfast

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Korfu til Venezia?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Korfu til Venezia?

Avstanden mellom Korfu til Venezia er omtrent 566 nautiske mil.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu er den nest største av de Joniske øyene. Øyas største by er også kalt Korfu, og er hjemstedet for det joniske universitet. Øya er populær blant turister, som kommer her for å nyte de gode strendene og det milde middelhavsklimaet. Korfu er en overraskende grønn øy, særlig sammenlignet med de andre greske øyer. Varme somre kombinert med regnskyll om vinteren, skaper en frodig vegetasjon, som er dominert av over 2 millioner oliventrær.

Korfu by er Venezia og Napoli, med et streif av Frankrike og mer enn et streif av England. En labyrint av smale gater i byen er dominert av festningen fra det 16. århundret, som er verdt å utforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sannsynligvis finne et gammelt kapell eller pale, eller kanskje en hemmelig hage. I de samle gatene av Liston, finner man små butikker som selger alt det man kan forestille seg.

Øyas havn tilbyr fergeforbindelser til en rekke destinasjoner med størstedelen til de greske fastlandet.


Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.