Korfu til Bari Ferge

Korfu Bari fergeruten knytter Joniske øyer med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Ventouris Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 timer 15 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t.

Det er 6 Uke overfarter på Korfu Bari ruten mellom Joniske øyer og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Korfu - Bari Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 10 t 15 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 3 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Korfu Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Korfu Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu er den nest største av de Joniske øyene. Øyas største by er også kalt Korfu, og er hjemstedet for det joniske universitet. Øya er populær blant turister, som kommer her for å nyte de gode strendene og det milde middelhavsklimaet. Korfu er en overraskende grønn øy, særlig sammenlignet med de andre greske øyer. Varme somre kombinert med regnskyll om vinteren, skaper en frodig vegetasjon, som er dominert av over 2 millioner oliventrær.

Korfu by er Venezia og Napoli, med et streif av Frankrike og mer enn et streif av England. En labyrint av smale gater i byen er dominert av festningen fra det 16. århundret, som er verdt å utforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sannsynligvis finne et gammelt kapell eller pale, eller kanskje en hemmelig hage. I de samle gatene av Liston, finner man små butikker som selger alt det man kan forestille seg.

Øyas havn tilbyr fergeforbindelser til en rekke destinasjoner med størstedelen til de greske fastlandet.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.