Igoumenitsa til Brindisi Ferge

Igoumenitsa Brindisi fergeruten knytter Hellas med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Igoumenitsa Brindisi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Igoumenitsa - Brindisi Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 11 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.