Igoumenitsa til Brindisi Ferge

Igoumenitsa Brindisi fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grimaldi Lines seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 30 minutter mens A-Ships Management S.A servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t.

Det er 16 Uke overfarter på Igoumenitsa Brindisi ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Igoumenitsa - Brindisi Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • 14 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
  • Få pris
 • A-Ships Management S.A
  • 2 Ukentlige Avganger 9 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Brindisi Ferge anmeldelser

 • "Ikke det beste"

  Skipet var beskidt, toalettene var motbydelige. Elevatoren virket ikke, slik at vi måtte bære bagasjen vår oppad fire smale metall trapper. Det var et mareritt!

  'Tony' reiste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Forkert dato"

  Kjære Grimaldi billettsalg. Jeg kjøpte en billett online til lørdag 10. september midnatt fra Igoumenitsa til Brindisi, men jeg har laget en feil. Datoen bør være 11. september. Da vi ankom til Igoumenitsa lørdag kveld, lærte jeg at billettene våre var til dagen før, slik at vi måtte kjøpe en ny billett. Jeg aksepterte feilen min, jeg innså ikke at etter 30 minutter etter midnatt endret datoen. Det var for fire personer og to motorsykler med dekkplass. Vi tilbød å betale for forskjellen i billettprisene, det aksepterte de ikke.....og de krevde oss for en full billett igjen. Dette er virkelig ikke akseptabelt. De aksepterte at jeg begikk en feil, men de nektet fremdeles å hjelpe oss og ba oss om å kontakte Grimaldi kundeservice. Jeg kjøpte alle billetter med samme kredittkort, så jeg vil gjerne ha en refundering. Jeg ville sette pris på, hvis dere kan hjelpe meg med denne dobbelt betaling.

  'Sedat Akbasan' reiste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Grimaldi"

  Vi hadde en god opplevelse med personalet i Patras. Vi hadde booket en feil billett og de endret den for oss, selv om det var etter reisedatoen. Men skipet og personalet på skipet var ikke ok. Skipet var svrt skittent. Soldekkene var fylt med søppel. Det er bruk for en grundig rengjøring. Man er nødt til å be personalet putte toalettpapir på toalettene – vanskelig når man finner ut av det mens man sitter på toalettet. Vi ba en ansatt på soldekket om å finne flere solsenger, som vi kunne se i et låst område. Han sa at dette ikke var jobben hans og han tilbød ikke å hente den ansvarlige. Da vi ankom spurgte vi om en lugar. Fikk å vite at de alle sammen var opptatt, men det var svært få passasjerer på fergen.

  'Kirsten Henriksen' reiste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre
 • "4 timer sent"

  Skipet mitt var 4 timer sent, slik at det var presset å nå mine forbindende fly. Annet enn det, var fasilitetene om bord fine.

  'Heidi' reiste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.