Patras til Bari Ferge

Patras Bari fergeruten knytter Hellas med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Patras Bari fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Patras - Bari Fergeselskaper

  • Anek Superfast
    • 6 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patras Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patras Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patras Guide

Den greske byen Patras er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den greske hovedstaden og har utsikt over bukten av samme navn. Patras er det kommersielle sentrum for regionen, og havnen dens spiller en viktig rolle i handel mellom Hellas, Italia og Europa. Patras Karnival er ett av Europas største og mest fargerike, og avholdes i byen hver februar. Det er nytt av mange mennesker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til de joniske øyer og Korfu, som er en kort fergetur vekk. Den sørlige italienske kysten er også innen rekkevidde fra Patras. Det er mange butikker, kafeer, restauranter og hotell i byen.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.