Igoumenitsa til Ancona Ferge

Igoumenitsa Ancona fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t 45 min.

Det er 14 Uke overfarter på Igoumenitsa Ancona ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Igoumenitsa - Ancona Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 7 Ukentlige Avganger 15 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.