Patras
Ancona
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Patras til Ancona Ferge

Patras Ancona fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 22 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 24 Timer.

Det er 8 Uke overfarter på Patras Ancona ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Patras til Ancona?

Fergetiden fra Patras til Ancona er omtrent 23h 15m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Patras og Ancona?

Det er 2 populære fergeoperatører for Patras til Ancona. Disse er
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Patras til Ancona?

Bestill ferger fra Patras til Ancona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Patras til Ancona?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Patras til Ancona med
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Kan du ta med bilen din på fergen fra Patras til Ancona?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Patras til Ancona med
 • Minoan Lines
 • Anek Superfast

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Patras til Ancona?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Minoan Lines

Hva er avstanden fra Patras til Ancona?

Avstanden mellom Patras til Ancona er omtrent 581 nautiske mil.

Patras Ancona Ferge anmeldelser

 • "Hadde en god tur"

  Vi hadde fornøyelsen av å ta turen fra Ancona til Igoumenista. Fergen var i tiden. Personalet om bord var ganske hjelpsomme og vennlige. Vi ville bruke igjen!

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  Vi har brukt denne fergen i de siste tre årene, og de siste to årene, har vi reist med hunden vår, Holli. Dette fergeselskapet er svært velkommende overfor kjæledyr, man kan til og med oppgradere til en kjæledyr lugar, for €50 ekstra. Skipet er svært rent og personalet er svært hjelpsomme.

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Les mer Les mindre
 • "En svært god tur"

  Denne tjenesten var profesjonell i alle aspekter. Personalet var behagelige og hjelpsomme, og vi var svært takknemlige for kompetansen deres på engelsk. Mange syntes å være flerspråklige, men meldinger var lette å forstå. Maten om bord var av høy standard og ble presentert vakkert. De offentlige områdene var behagelige og godt møblerte. Lugaren var moderne, ren og behagelig.

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Les mer Les mindre

Patras Guide

Den greske byen Patras er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den greske hovedstaden og har utsikt over bukten av samme navn. Patras er det kommersielle sentrum for regionen, og havnen dens spiller en viktig rolle i handel mellom Hellas, Italia og Europa. Patras Karnival er ett av Europas største og mest fargerike, og avholdes i byen hver februar. Det er nytt av mange mennesker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til de joniske øyer og Korfu, som er en kort fergetur vekk. Den sørlige italienske kysten er også innen rekkevidde fra Patras. Det er mange butikker, kafeer, restauranter og hotell i byen.


Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.


Patras til Ancona Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Anek Superfast 17:30 15:00 21 timer 30 minutter onsdag, Sol
Anek Superfast 20:00 17:00 21 Timer Tirsdag
Anek Superfast 22:00 18:00 20 Timer Man
Anek Superfast 22:30 20:00 21 timer 30 minutter Lør
Anek Superfast 23:59 20:00 20 timer 1 minutt Torsdag

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.