Patras til Ancona Ferge

Patras Ancona fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 22 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 19 t 30 min.

Det er 11 Uke overfarter på Patras Ancona ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Patras - Ancona Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 22 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 9 Ukentlige Avganger 19 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patras Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patras Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patras Guide

Den greske byen Patras er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den greske hovedstaden og har utsikt over bukten av samme navn. Patras er det kommersielle sentrum for regionen, og havnen dens spiller en viktig rolle i handel mellom Hellas, Italia og Europa. Patras Karnival er ett av Europas største og mest fargerike, og avholdes i byen hver februar. Det er nytt av mange mennesker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til de joniske øyer og Korfu, som er en kort fergetur vekk. Den sørlige italienske kysten er også innen rekkevidde fra Patras. Det er mange butikker, kafeer, restauranter og hotell i byen.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.