Igoumenitsa til Venezia Ferge

Igoumenitsa Venezia fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 27 timer mens Anek Superfast servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 25 t 30 min.

Det er 4 Uke overfarter på Igoumenitsa Venezia ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Igoumenitsa - Venezia Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 27 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Ukentlige Avganger 25 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Venezia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.