Igoumenitsa til Venezia Ferge

Igoumenitsa Venezia fergeruten knytter Hellas med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Igoumenitsa Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Igoumenitsa - Venezia Fergeselskaper

  • Anek Superfast
    • 3 Ukentlige Avganger 25 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Venezia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.