Igoumenitsa til Bari Ferge

Igoumenitsa Bari fergeruten knytter Hellas med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Ventouris Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 Timer mens Anek Superfast servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 31 min.

Det er 11 Uke overfarter på Igoumenitsa Bari ruten mellom Hellas og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Igoumenitsa - Bari Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 7 Ukentlige Avganger 9 t 31 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Igoumenitsa Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Igoumenitsa Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Igoumenitsa Guide

Den greske byen Igoumenitsa ligger i nordvestlige delen av Hellas og er hovedstaden i Epirus. Den greske øya Korfu ligger en kort avstand på tvers av bukten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøkende fra byen. Igoumenitsa er omgitt av bretter fulle av trær. Byens havn er et viktig punkt mellom Hellas og Italia, og tiltrekker mange turister til gatene dens, som tilbyr vakre bygninger, butikker, kaféer og restauranter.

Det er fergeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Trieste, Venezia, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.