Brindisi til Igoumenitsa Ferge

Brindisi Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Brindisi Igoumenitsa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Brindisi - Igoumenitsa Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 11 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Igoumenitsa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.