Brindisi til Igoumenitsa Ferge

Brindisi Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grimaldi Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 Timer mens A-Ships Management S.A servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 30 min.

Det er 12 Uke overfarter på Brindisi Igoumenitsa ruten mellom Italia og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Brindisi - Igoumenitsa Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • 7 Ukentlige Avganger 9 t
  • Få pris
 • A-Ships Management S.A
  • 5 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Igoumenitsa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Igoumenitsa Ferge anmeldelser

 • "Siste ferge før streiken"

  Dette var den siste turen innen streiken, så seilte bare så langt som til Igoumenitsa, selv om jeg hadde booket og betalt for å reise til Patras. De tilbød meg en refundering (det er loven!!!) eller å seile til Igoumenitsa. Jeg valgte sistnevente, da jeg skulle tilbake til Hellas. Dette innebar selvfølgelig at jeg hadde en ekstra fem timers kjøring med en veiavgift på €13 over broen, men jeg hadde intet valg.Båten var på maksimal kapasitet (tror jeg) på 574 passasjerer, men det må ha vært over 1000 mennesker om bord – de var overalt! Derfor var det kaos overalt, det var et absolutt mareritt. Personalet var svært uhøflige på grunn av det presset de var under. Jeg hadde forutbestilt for middag og frokost, men fikk ingen av delene, da det ikke var noen steder å sitte og spise, og da båten bare seilte til Igoumenitsa, var det ingen frokost (ingen refundering ble tilbudt, men jeg mangler fremdeles å anmode om den). Generelt var innredningen av restauranten og bar ok. Det var et problem med toalettene i lugaren, som forårsaket en (ikke god) lukt, men det var meningsløst å forsøke å klage, da det var en konstant ventetid på 30 minutter ved resepsjonen. Alt i alt, og tatt i betrakning er effekten av streiken, vil jeg gå tilbake til å bruke Trieste til Patras rute.

  'Philip' reiste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Jeg vil ikke bruke denne servicen igjen"

  Fergen var minst to timer forsinket og ankom kl. 2 og den eneste måten, vi kunen finne ut dette var ved gå bak terminalen til skranken og deretter tilbake gjennom sikkerheten igjen. Det var ikke klart, når vi kunne gå til skipet. Da vi kunne gjøre det, måtte vi vente i kulden mens hele skipet ble lesset av. Da vi endelig kom videre, var det bare en heis, slik at man måtte vente flere ganger før det ble ens tur. Eller trappene, som vi fikk av vidd ikke å bruke. Toalettet i lugar virket ikke og det gjorde lysene ved sengene heller ikke. Dette var returreisen vår. Den utgående fergen var i tiden, men lugaren litt nedslitt, i det minste kunne toalettet trekke opp og lysene ved sengene virket, og vi fikk et godt måltid om bord.

  'Sally Newman' reiste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Ferie"

  Vi booket med Grimaldi Ferries med litt kjenneskap til skipene. Begge skipene viste seg å være effektive fartøyer med tilstrekkelige fasiliteter til en natt reise. Begge veiene var vår utvendige lugar ren, god utstyrt og med gode senger. Eneste dårlige ting var å komme til Igoumenitsa kl. 3, hvor man skulle forlate skipet, fordi det skulle videre til Patras. Jeg formodet at reisen endte i Igoumenitsa, og at vi kunne sove inntil kl. 7. Det var så feil, og det fører til en forhastet utskipning.

  'Stephen Parker' reiste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre
 • "La vær"

  Fergen var i tiden, men ikke ren. Toalettene var forferdelige og personalet i Igoumenitsa var uhøflige. Vi bestemt å endre returdatoen, og vi ble bedt om å betale en forskjell på €260 for tre passasjerer, en bil og en tilhenger fra Igoumenitsa til Brindisi. Dette er uakseptabelt, vi hadde allerede betalt €760 for hele billetten. Jeg vil ikke anbefale.

  'Riccardo' reiste på Brindisi Igoumenitsa ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.