Venezia
Igoumenitsa
Ferger til Hellas
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Venezia til Igoumenitsa Ferge

Venezia Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Superfast. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Venezia Igoumenitsa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Venezia til Igoumenitsa?

Fergetiden fra Venezia til Igoumenitsa er omtrent 25h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Venezia og Igoumenitsa?

Det er 1 fergeoperatører for Venezia til Igoumenitsa, og dette er
  • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Venezia til Igoumenitsa?

Bestill ferger fra Venezia til Igoumenitsa gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Venezia til Igoumenitsa?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Venezia til Igoumenitsa med
  • Anek Superfast

Kan du ta med bilen din på fergen fra Venezia til Igoumenitsa?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Venezia til Igoumenitsa med
  • Anek Superfast

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Venezia til Igoumenitsa?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Venezia til Igoumenitsa?

Avstanden mellom Venezia til Igoumenitsa er omtrent 587 nautiske mil.

Venezia Guide

Venezia er en by beliggende i den nordøstlige delen av Italia og ligger fordelt over 18 små øyer, som er skilt av kanaler og knyttet av broer. Byen ligger i den venetianske lagunen, som strekker seg langs kysten, mellom utmunningen av Po og Piave elvene. Venezia er kjent verden over for sine vakre omgivelser, arkitekturen sin og kunsten sin. Hele byen, sammen med lagunen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, som levde i området omkring det 10. århundret f.kr.

Venezia fergeterminal, Passenggeri, knytter Venezia til fastlandet med avganger fra den berømte broen, Ponte della Liberta. Den nye Venezia Marritima fergeterminal tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert innsjekking skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en av havenes eldste bygninger og tilbyr moderne fasiliteter, inkludert kafeer, butikker og mer. IS Basiliocan Terminal er hvor fergene fra kroatiske og nordlige deler av Adriaterhavet ankommer. Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.


Venezia til Igoumenitsa Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/04/2024 og 28.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Anek Superfast 12:00 13:30 25 timer 30 minutter Torsdag
Anek Superfast 13:00 14:30 25 timer 30 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.