Ancona til Patras Ferge

Ancona Patras fergeruten knytter Italia med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 22 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 21 t 30 min.

Det er 10 Uke overfarter på Ancona Patras ruten mellom Italia og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ancona - Patras Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 22 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 8 Ukentlige Avganger 21 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Patras priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Patras ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Patras Guide

Den greske byen Patras ligger omkring 215 km vest for den greske hovedstaden, Athen, og er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas i det nordlige Peloponnes. Besøkender bør dra til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gate og bare en kort avstand fra den gamle byen. Den er karakterisert av brosteinsbelagte gater med deilige neo-klassiske palé som fungerer som en påminnnelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er middelalderborgen dens som ble bygget i den siste delen av det 6. århundret e.kr. på stedet av det gamle Akropolis.

Det er flere stedet omkring Patras det ærer den berømte greske dikteren Kostis Palamas. Huset hans er det mest interessante, da han ble født her. Da hun flyttet til Athen ble det stedet, hvor Serao familie (fra Italia) bodde og hvor den italienske forfatteren Matilde Serao ble født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.