Bari til Igoumenitsa Ferge

Bari Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Ventouris Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 45 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 30 min.

Det er 12 Uke overfarter på Bari Igoumenitsa ruten mellom Italia og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bari - Igoumenitsa Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 11 t 45 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 8 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Igoumenitsa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.