Bari til Igoumenitsa Ferge

Bari Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Ventouris Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 30 min.

Det er 11 Uke overfarter på Bari Igoumenitsa ruten mellom Italia og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bari - Igoumenitsa Fergeselskaper

 • Ventouris Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 8 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Igoumenitsa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Igoumenitsa Ferge anmeldelser

 • "God reise"

  Vi reiste på nattfergen fra Italia til Hellas, og bestemte å booke en lugar. Vi fikk en varm velkomst om bord, og ble raskt vist til vår lille, men behagelige lugar. Servicen under hele turen var god, og vi ville helt sikkert reise på denne måten igjen.

  'Peter' reiste på Bari Igoumenitsa ruten med Anek Superfast på Superfast II

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse"

  Det var en stor opplevelse. Vi kjørte vår lille sedan på dekket og gikk til passasjer salong. Vi sov alle på ingen tid og da vi våknet, kunne vi se den greske kysten. Alt gikk godt.

  'Georges' reiste på Bari Igoumenitsa ruten med Anek Superfast på Superfast I

  Les mer Les mindre
 • "Komfortabel tur, men noen ansatte uvitende."

  Vi hadde en behagelig tur på Superfast Ferry. Det ville ha vært fremragende, hvis det ikke var for en lite samarbeidsvillig bartender. Vi ville ha en restaurant måltid på fergen. Vi kom tidlig om bord og fikk drinks i baren, mens vi ventet på at restauranten åpnet. Like før kl. 18:30 spurte vi bartenderen om når restauranten ville åpne. Ha sa kl. 19:30. Som et resultat av denne feil informasjon, bestilte vi noe mat fra bar, to baguetter, slik at vi kunne holde frem til middagen, da vi var svært sultne. Så snart vi hadde bestilt baguettene våre, ble en melding fortaget, om at restauranten var åpen, klokken var 18:30. Jeg fortalte min mann at han skulle skynde seg å avbestille baguettene våre hos bartenderen. Han fulgte etter ham og ba ham om å avbestille ordren, fordi vi gjerne ville spise på restauranten. Bartenderen fortalte min mann at det var for sent, men min mann trodde ikke på ham, fordi vi bare like hadde bestilt. Vi gikk til restauranten for å bestille maten vår og mens vi ventet på maten, kom bartenderen med baguettene. Jeg fortalte ham at vi ikke ønsket dem, at vi hadde avbestilt dem, men han sa at det var for sent. Jeg sa at da vi spurte ham om når restauranten åpnet, hadde han sagt kl. 19:30, selv om den faktisk åpnet kl. 18:30. Han sa at han arbeidet med ”gresk tid”! Jeg sa at det var feilen hans, men han han burde ha avbestilt ordren, men han ignorerte meg bare og ga oss maten, uten en unnskyldning. Som et resultat av uvitenheten hans, kunne jeg ikke dele et deilig, varmt måltid med familien min. Motvillig bestemte jeg meg for å spise en av baguettene. Denne hendelsen, og mangelen på hensyn, ødela hva som ellers kunne ha vært en deilig tur på fergen. Pga. dette vil jeg tenke grundig over det, før jeg bestiller igjen med Superfast Ferries. Dessverre fikk jeg ikke bartenderens navn. Jeg laget en klage om bord, men jeg har enda ikke hørt tilbake fra dem.

  'Mili' reiste på Bari Igoumenitsa ruten med Anek Superfast på Superfast I

  Les mer Les mindre
 • "Superfast?"

  Vi kom til havnen 120 før avgangen vår, som rådgitt, og kom om bord med bilen 60 minutter før. Den prosedyren var svært forvirrende, med mangel på noen til å guide deg. På grunn av antallet store lastbiler, seilte vi 60 minutter for sent, kl. 14. Selve fergen var god og ren med masse av sitteplasser og personale til å bringe drikkevarer osv. Buffet restaurant var billig og det var masse av mat. Da vi nærmet oss ankomsten vår kl. 22:30, gikk jeg tilfeldigvis forbi resepsjonen, og fant en håndskrevet beskjed til oss passasjerer, om at vi ikke ville ankomme før kl. 00:40. Da en ansatt kom til resepsjonen, spurte jeg om dette ankomsttidspunktet var korrekt, han nikket og da jeg spurte hvorfor vi var mer enn 2 timer forsinket, sa han bare at det viste han ikke. Omkring kl. 1 om natten, seilte Anek ”Superfast” 1 sindig inn i Igoumenitsa. De lot oss fører komme ned på bildekket, som var proppet med lastbiler. Det var umulig å finne ens bil, hvor var personalet til å veilede en? Vi kom endelig av kl. 1:30 eller deromkring. Hvorfor ankom vi tre timer sent, da vi bare seilte 60 minutter for sent? Det var en rolig solskinnsdag og det var ingen grunn til at skipet ikke innhentet noe tid underveis. Hvorfor var det ingen annonseringer av vår sene ankomst annen enn en note som man selv måtte finne? Hvorfor var resepsjonen ikke blitt gitt beskjed om hvorfor vi var forsinket?

  'Bruce' reiste på Bari Igoumenitsa ruten med Anek Superfast på Superfast I

  Les mer Les mindre

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.