Ancona til Igoumenitsa Ferge

Ancona Igoumenitsa fergeruten knytter Italia med Hellas og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 16 t.

Det er 18 Uke overfarter på Ancona Igoumenitsa ruten mellom Italia og Hellas. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ancona - Igoumenitsa Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 11 Ukentlige Avganger 16 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Igoumenitsa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Igoumenitsa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige delen av Hellas og er skilt fra den nærliggende øya Korfu av Igoumenitsa bukt. Byen var, innen den annen delen av det 20. århundret, en liten havn og dens beboere var primært beskjeftiget med fiskeindustrien. Størstedelen av byens bygninger ble bygget etter krigen, da den var slemt skadet under annen verdenskrig. Mange av bygningene er oppført i 1960ene – 1980ene, så det er ikke mange historiske steder å se i byen.

På tross av dette er det noen flott eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaten, som strekker seg langs byens kyst. De fleste av byens restauranter har terrasser, slik at man kan nyte en middag med deilig utsikt over kysten. Det beste tidspunktet å besøke byen på er mellom mai og september, siden det er litt regn og temperaturen er deilig og varm.